Adevăr crud sau impresie greşită?

Am un prieten care face yoga de vreo 6 ani. E foarte dedicat şi pasionat de ceea ce face iar asta îl face să fie un spiritualist convins. Foarte profund în ceea ce spune, crede cu tărie în convingerile sale ceea ce îl face de multe ori să fie deasupra multor oameni. Nu vorbeşte niciodată doar ca să se afle în treabă şi are o justificare concretă pentru orice. De asta, ceea ce mi-a spus m-a bulversat puţin(mai tare) şi m-a făcut să-mi pun semn de întrebare în ceea ce priveşte persoana mea.
„Eşti 70% întunecată şi rece” au fost cuvintele lui mai exact şi a continuat într-un mod finuţ, zice el, că sunt doar o coajă, o carte ce are coperţi frumoase şi atât. Impactul a fost asemănător cu cel pe care îl are o lovitură aproape fatală după cap. Mi-a spus că port un perete după mine şi dacă se întâmplă să trag peretele în faţa mea, nu mai trece nimeni de el. Mă închid în mine şi s-a terminat povestea, nimeni nu mai are nimic de zis, nu mă poate aduce nimeni partea cealaltă de perete. Degeaba voi continua să zâmbesc ca să arăt lumii căt de fericită sunt dacă voi continua să plâng în interior. Toate astea le primeam la fel cum primesc şi sarea pe rană. Parcă îmi vorbea de o persoană necunoscută şi încercam să găsesc argumente ca să mă conving că aşa este. Nu am avut nici o şansa, nu am putut să-l contrazic, având în vedere că sunt situaţii care mă dau de gol.
Totuşi, chiar întunecată şi rece? Atât se poate vedea într-o persoană căreia îi place să se gudure, să se alinte şi care are nevoie de atenţie aproape tot timpul? Toate aceste plăceri să fie doar dorinţe şi aspecte cărora nu le dau frâu liber? Ce de-a întrebări şi câte enigme ce privesc strict persoana mea. A „plouat” prea mult peste carte şi i-au mucegăit filele?
Încă sunt în stadiul în care mai caut ceva care să contrazica această caracterizare a mea şi să-i spun că s-a înşelat.

Reclame
Published in: on 12/01/2010 at 11:35 pm  Comments (2)  
Tags: ,

The URI to TrackBack this entry is: https://littlefluffy.wordpress.com/2010/01/12/adevar-crud-sau-impresie-gresita/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 comentariiLasă un comentariu

 1. Te mai aştept în mica mea lume şi sper că de fiecare dată să rămâi cu o impresie la fel de plăcută.
  Până la urmă fiecare are o urmă întunecată în viaţa sa şi cred că ori te obişnuieşti să trăieşti cu ea ori încerci să o ştergi. Depinde cât de mult te pricepi să faci asta sau chiar cum se pricep cei din jurul tău s-o facă.

 2. Buna !

  Chiar intamplator am intrat aici, dar mi-a placut.
  Mi-a placut ca iti pui intrebari, mi-a placut ca nu-ti place sa ai un continut atat de mare de „intuneric”, mi-a placut si ca te vezi altfel decat yoghinul, mi-a placut ca esti constienta de tine.
  Asa cum esti te reprezinti doar pe tine. Daca vrei o schimbare in viata ta, numai tu singura o poti face.

  o zi minunata iti doresc si sper sa te mai gasesc vreodata.
  pa!pa !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: